Wie zette mijn naaktfoto’s online? - Jantine Jongebloed (b-keuze)

Beschikbaarheid: Op voorraad (533)
Levertijd: 1-4 dagen

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

Op mijn 16e hingen mijn naaktfoto’s in de aula van mijn middelbare school, en ze stonden op de homepage van GeenStijl. Ik zocht niet uit wie daarachter zat, maar deed succesvol mijn best om alles zo snel mogelijk te vergeten. Zo, dat was dat.

Zeventien jaar later begon het opeens te knagen. Wat was er nou precies gebeurd? Wie had mijn foto’s online gezet? En hoe zat het met die conrector die deed alsof het mijn eigen schuld was? Als een detective ging ik op zoek naar hints en bewijsmateriaal. Ik praatte met allerlei mensen over hun herinnering aan mijn verhaal. Na flink wat speurwerk vond ik ook de daders. Ik vroeg hun wat zij er nou zelf van vonden.

Dit is een verhaal over mij, maar het gaat ook over jou: over jouw seksualiteit, jouw naaktfoto’s (als je die hebt, natuurlijk) én die van je klasgenoten. Het gaat over consent, online misbruik, slutshaming, schaamte, schuld en tot slot: over sukkels en hoe je daarmee kunt dealen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »