15 3/4 - Dave Goldstein (b-keuze)

Beschikbaarheid: Op voorraad (14)
Levertijd: 1-4 dagen

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

‘Ik zit, voor het eerst en hopelijk voor het laatst in mijn leven, op de achterbank van een politieauto en ik weet niet goed hoe ik me moet voelen.’

Melvin en Lina. Lina en Melvin. Als het aan Lina ligt bestaat er geen beter paar. Vergeet Jay Z en Beyoncé of zelfs Kate Middleton en Prince William. Beter dan dit wordt het niet. Er is alleen één klein probleempje: Lina is vijftien en Melvin is negentien. Dit maakt hen niet alleen tot over hun oren verliefd, maar ook strafbaar volgens de wet.

Wanneer is houden van illegaal?

Dave Goldstein weet met het verhaal van Lina en Melvin op humoristische wijze een twist te geven aan een jonge, onbezonnen liefde. Met korte rake zinnen, krachtige dialogen en twee hele leuke hoofdpersonen, weet Dave in een mum van tijd de aandacht van de lezer te grijpen. Dit boek van Nederlandse bodem zal lezers niet alleen doen lachen, maar ook doen inzien dat de wet misschien niet altijd even eerlijk is.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »