Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij zijn (nu nog) een kleine webshop en kunnen daardoor geen dagelijkse verzending garanderen. We verzenden daarom op maandag en donderdag. Bestel je op die dagen voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel je op donderdag na 13.00 uur tot maandag 13.00 uur, dan wordt je bestelling op maandag verzonden. Bestel je op maandag na 13.00 uur tot donderdag 13.00 uur, dan wordt je bestelling op donderdag verzonden.

Kun je écht niet langer wachten omdat je een product nodig hebt voor een cadeau o.i.d. dan kun je contact met ons opnemen - heel misschien kunnen we een snellere verzending voor je in orde maken.

Verzendkosten

De verzendkosten voor brievenbuspost binnen Nederland zijn €3,50, voor pakketpost is dit €5,60. Voor België en Duitsland geldt een tarief van € 7,95 per zending. Voor alle andere landen raden we je aan om zelf de verzendkosten te berekenen bij het uitchecken! 

Binnen Nederland verzenden we gratis bij een bestelling vanaf € 25,-

Naar België en Duitsland verzenden we gratis bij een bestelling vanaf € 35,-

Naar de rest van de wereld verzenden we gratis bij een bestelling van € 75,-

Retourneren

Retourneren is mogelijk met ongebruikte artikelen in de originele verpakking, tot 14 dagen na ontvangst van de artikelen. Dit kan via het retourformulier in je account. De kosten voor het retour sturen van de bestelling zijn voor de koper. Wanneer we de retourzending ontvangen hebben, sturen we een e-mail ter bevestiging. Dit is meestal binnen 7 dagen. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, betalen we je het bedrag binnen 14 dagen terug.