Een eed zo duivels - Brigid Kemmerer (b-keuze)

€19,99 €10,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-4 dagen

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

Grey heeft Rhen zestig dagen gegeven om de heerschappij over Sinteldaal uit handen te geven voordat hij Lia Mara zal helpen het met geweld in te nemen. Nu iedereen weet dat ze broers zijn, is het rijk verdeeld: sommigen blijven achter prins Rhen staan, anderen hopen op betere tijden met Grey aan de macht. Wat niemand weet is dat Rhen moet buigen voor de grillen van tovenares Lilith. Wat zal zij doen met Sinteldaal als Grey wint?

Ondertussen lukt het Lia Mara niet om het vertrouwen van het volk van Syhlvoorde te winnen. In tegenstelling tot haar moeder, kan ze niet met harde hand regeren. Tot onvrede van haar onderdanen. Terwijl Greys ultimatum steeds dichterbij komt, vraagt Lia Mara zich af of ze de koningin kan zijn die haar land nodig heeft.

Loyaliteit wordt op de proef gesteld, liefde staat onder druk en een gevaarlijke vijand keert terug in dit epische slot van de Vervloekt-trilogie!

Vertaald door Tine Poesen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »