Wat als dit het is - Becky Albertalli & Adam Silvera (b-keuze)

€18,99 €7,50
Availability: In stock (5)
Delivery time: 1-4 days

DUTCH BOOK

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

 

Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar dankzij zijn favoriete musicals weet hij dat dit de stad is waar alles kan gebeuren. Hij zou dus zomaar overvallen kunnen worden door een adembenemende romance. (Alleen de vraag is: wanneer?)

Ben zit absoluut niet te wachten op adembenemende romances. Hij is op weg naar het postkantoor met een doos vol spullen van zijn ex, en daar komt weinig romantiek bij kijken.

Maar als Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor, is er een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als Arthur te hard zijn best doet? Wat als Ben niet genoeg moeite doet? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is?

En wat als het dat wel is?

Wat als dit het is is een unieke samenwerking tussen Becky Albertalli (van Love, Simon) en Adam Silvera (van Op het einde gaan ze allebei dood). Het boek is naar het Nederlands vertaald door Margot Reesink.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »