K*tkanker - (b-keuze)

€29,99 €15,00
Delivery time: 1-4 days

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

*THIS BOOK IS ONLY AVAILABLE IN DUTCH*

K*tkanker is een boek voor en door 50 vrouwen met kanker tussen de 20 en 100 jaar. 50 krachtige, inspirerende beelden en korte persoonlijke verhalen aangevuld met meer dan 100 tips met praktische adresjes, handige websites en slimme adviezen.

Auteur Sarah Stam en werkte als zelfstandig ondernemer in de muziekindustrie toen ze in november 2020 de diagnose uitgezaaide eierstokkanker kreeg, stadium 3c, waarbij er uitzaaiingen zijn door de hele buik. In een klap stond haar hele wereld op zijn kop. Tijdens dit proces had ze veel behoefte aan hoop en inspiratie van andere soortgelijke vrouwen.

Zo kwam ze op het idee van het project K*tkanker, waarmee ze samen met een team van professionals de zichtbare en onzichtbare littekens van kanker bespreekbaar wil maken en tegelijk wil bijdragen aan een meer diverse en representatieve informatievoorziening voor alle vrouwen met kanker. Niet alleen ervaringen over het medische traject, maar juist ook over de periode erna, de nazorg. Hoe pak je je leven op na die medische molen? Hoe ga je door als alle onbevangenheid weg is? Wat doet de ziekte met je vrouwelijkheid en seksualiteit? Dit project is er om al deze vragen te verkennen aan de hand van verschillende perspectieven en zodoende vrouwen te ondersteunen en een veilige plek te bieden van erkenning en herkenning. Daarbij is nuance belangrijk, alles mag er zijn: medische tegenvallers maar ook de fijne zorg ervaringen, de donkere en vaak harde werkelijkheid van kanker maar ook de inspirerende, warme inzichten, die verhalen waarbij alles tot stilstand kwam, en diegenen die in volle vaart door bleven gaan.

Een boek met 50 verschillende portretten van vrouwen met kanker from all walks of life.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »