Dreiging & duisternis - Leigh Bardugo paperback (b-keuze)

€15,00 €7,50
Availability: In stock (1)
Delivery time: 1-4 days

*THIS BOOK IS ONLY AVAILABLE IN DUTCH*

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

Dreiging en Duisternis is het tweede deel van De Grisha-trilogie.

Duisternis vergaat nooit.

Opgejaagd door het Eerste en Tweede Leger en achtervolgd door nare herinneringen, probeert Alina samen met Mal een nieuw leven op te bouwen in een onbekend land. Ze moet haar identiteit als Lichtheerseres verborgen houden om niet gevonden te worden door haar tegenstander, de Duisterling.

Alina kan haar verleden en toekomst helaas niet lang blijven ontvluchten. Met behulp van een beruchte vrijbuiter, weet Alina veilig terug te keren naar Ravka. Ze is vastberaden om te vechten tegen de duistere krachten die zich in het land verzamelen. Maar terwijl haar magische krachten groeien, glijdt Alina verder en verder af in het gevaarlijke spel van de Duisterling – en verder weg van Mal.

Alina moet kiezen tussen haar land, haar macht en de liefde waarvan ze altijd dacht dat hij haar op het juiste pad zou houden.

Dreiging en Duisternis is het tweede deel van De Grisha-trilogie. Lees ook alles over deel 1, Schim en Schaduw.

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Netflix-serie Shadow & Bone is gebaseerd op De Grisha-trilogie. Het eerste seizoen volgt het Schim en Schaduw. Hopelijk krijgen we snel nieuws over het tweede seizoen!

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »