De verminkte koning (b-keuze)

€10,00
Availability: In stock (4)

DUTCH BOOK

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

Een nieuw boek van Leigh Bardugo, dat zich natuurlijk afspeelt in de Grisha-verse!

Nikolai Lantsov heeft altijd al een gave gehad voor het onmogelijke. Niemand weet wat hij heeft meegemaakt tijdens de bloederige burgeroorlog in zijn land — en zo wil hij het graag houden. Nu zijn vijanden zich verzamelen aan de verzwakte grenzen, moet de jonge koning een manier vinden om Ravka’s geldkist te vullen, nieuwe allianties te vormen en een groeiende dreiging voor het eens zo grote Grishaleger stoppen. 

Maar elke dag wordt een duistere magie in hem sterker en dreigt alles wat hij heeft opgebouwd te verwoesten. Met de hulp van een jonge monnik en een legendarische Stormblazer reist Nikolai naar alle uithoeken van Ravka, om de diepste magie op te zoeken en zo de verschrikkelijke erfenis in zijn lichaam te verslaan. Hij zal alles riskeren om zijn land en zichzelf te redden. Maar sommige geheimen zijn niet gemaakt om begraven te blijven — en sommige wonden zijn niet bedoeld om te helen.

De verminkte koning is vertaald door Merel Leene.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »