De 100. Dag 21 - Kass Morgan hardcover(b-keuze)

€15,00 €10,00
Availability: In stock (1)
Delivery time: 1-4 days

DUTCH BOOK

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

De 100. Dag 21 is het superspannende vervolg op De 100, over 100 jeugddelinquenten die als straf naar de aarde worden gestuurd. En die is al honderden jaren onbewoonbaar…

In deel 2 zijn de 100 inmiddels 21 dagen op aarde. Ze zijn de eerste en enige mensen die sinds eeuwen weer voet zetten op de aarde – denken ze tenminste. Het lijkt erop dat de 100 samen moeten werken om zich te verdedigen tegen een onbekende vijand. Wells doet verwoede pogingen de groep bij elkaar te houden, terwijl Clarke op weg gaat naar Mount Weather, op zoek naar andere kolonisten. Bellamy denkt alleen maar aan zijn zusje Octavia en wil haar koste wat het kost redden. En op het ruimteschip staat Glass voor de onmogelijke keuze tussen de liefde van haar leven of haar eigen leven.

In dit superspannende vervolg op De 100 worden geheimen onthuld, relaties en vriendschappen op de proef gesteld en wordt alles waar je in geloofde op de kop gezet. De 100 moeten proberen te overleven op de enige manier die ze kunnen bedenken: samen.

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »