De 100 - Kass Morgan (b-keuze)

€10,00 €5,00
Availability: In stock (19)

*THIS BOOK IS ONLY AVAILABLE IN DUTCH*

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

Door een nucleaire kernramp is de aarde onleefbaar geworden.

De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Niemand weet wanneer (of zelfs maar óf) de aarde weer leefbaar zal worden. Maar door de groeiende populatie en het opraken van de voorraden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is…

De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Na een angstaanjagende crash zetten de jongeren na honderden jaren de eerste stappen op de planeet die ze alleen vanuit de ruimte hebben gezien en kennen van oude verhalen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kan je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?

P.S. Het is ons opgevallen dat de tv-serie íets anders is dan de boeken. Laat je leesplezier dus niet bederven en zorg ervoor dat je eerst het boek leest (die zijn toch altijd beter, haha)!

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »