(b) Ga gewoon wat leuks doen - Aafke Romeijn

€19,99 €7,50
Availability: In stock (3)
Delivery time: 1-4 days

*THIS BOOK IS ONLY AVAILABLE IN DUTCH*

Let op: Dit artikel betreft een B-keuze. Dit betekent dat het boek (zeer) licht beschadigd is. (beschadigingen kunnen per exemplaar afwijken)

Leven met een depressie

Auteur en muzikant Aafke Romeijn kampt al sinds haar tiende met zware, terugkerende depressies. Ze kreeg uiteindelijk op haar negentiende de diagnose, waarna er momenten waren dat ze dacht niet meer met deze verlammende mentale ziekte te kunnen leven. Inmiddels weet ze beter.

In Ga gewoon wat leuks doen vertelt ze hoe een (leven met) depressie eruitziet, wat de oorzaken kunnen zijn en hoe je er weer vanaf kunt komen – en waarom dat eigenlijk nooit ‘gewoon iets leuks gaan doen’ is. Aafke schrijft openhartig over haar lange zoektocht naar de diagnose, de verschillende vormen van therapie, haar wisselende ervaringen met de ggz en (de bijwerkingen van) haar medicatiegebruik. Ook schuwt ze taboeonderwerpen als het effect van haar depressies op haar seksleven, zwangerschap en moederschap niet.

Ga gewoon wat leuks doen, het vijfde deel van de Hoofdzaken-serie, is een helder en eerlijk boek voor iedereen die een depressie heeft (gehad), en voor de mensen die hen beter willen begrijpen.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »